Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který dnešní standard splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Ochrana osobních údajů

Přeskočit k hlavnímu obsahu

Účetní údaje

Vystavujete v Reservantu účetní doklady a máte kolegy, kteří podnikají na vlastní živnostenský list? Pak by se vám mohla líbit tato funkce, umožňující nastavit v Reservantu více fyzických nebo právnických osob a vystavovat tak doklady s různými účetními ú

Funkce je k dispozici pouze pro uživatele pokladního systému Poska. Pokud si v Reservantu zadáte více účetních údajů, použije Poska údaje aktuálně přihlášeného uživatele. Případně je možné při vystavení dokladu údaje přepnout. Na dokladech tak může být rozdílné IČ, DIČ, fakturační údaje apod. Rozdělit lze takto i evidenci EET.

platba full

Chcete funkci začít využívat? Stačí v Nastavení > Účetní údaje požádat o možnost přidat další účetní údaje. Každá sada údajů je zpoplatněna zvlášť částkou 500 Kč měsíčně a využít tuto funkci můžete ve variantě předplatného Professional a Premium.
Jakmile máte další sadu účetních údajů k dispozici, stačí vyplnit vše potřebné (fakturační adresu, IČ apod.). Sadu údajů lze také propojit s uživatelem a zdrojem nebo spojit s certifikátem pro evidenci EET.

nastaveni full

V Posce se nové účetní údaje objeví po jejím zapnutí a nebo po ručním vynucení aktualizace dat (Nastavení > Synchronizace dat ze serveru).

Tato funkce je v první, základní verzi. Do budoucna připravujeme její rozšíření a vylepšení. Pokud byste nám chtěli sdělit, co by se vám v této funkci líbilo, budeme rádi. Stačí se ozvat e-mailem nebo telefonicky.

Zpět na výpis
Zpět do hlavního menu