Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který dnešní standard splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Ochrana osobních údajů

Přeskočit k hlavnímu obsahu

Umožněte svým zákazníkům nahradit si zrušenou rezervaci v jiném termínu.

Náhradový systém umožňuje zrušit uhrazenou rezervaci a vybrat si nový termín místo stornovaného. Už bez nutnosti další úhrady.

Můžete také svým zákazníkům nabídnout možnost nahradit si rezervaci jinou službou, než měli původně rezervovanou. A jak lze služby nahradit si sami nastavíte.

Spuštění a nastavení

Nastavení > Obecné stačí zaškrtnout položku Umožnit používání Náhrad.

nastaveni-nahrady

V detailu každé služby lze nastavit, kterými službami ji lze nahradit. Detail služby hledejte v Nastavení > Služby po kliknutí na název služby.

nastaveni nahrad

Nastavení v zaměření Kurzy

U kurzů se může nastavení možností náhrad řídit nastavením u služby (stejné jako výše) a nebo je možné nastavit specifické chování pro každý kurz zvlášť. A to i časové omezení platnosti.

nahrady kurzy

Využívání

Pokud zákazník nebo obsluha stornuje rezervaci, která je uhrazená, stane se z ní tzv. Náhrada. Zákazník může vidět seznam svých dostupných náhrad po přihlášení ve správě rezervací pod záložkou Náhrady.

sprava-rezervaci-nahrady

Při rezervaci služby, kterou je možné “zaplatit” některou z náhrad, uvidí zákazník možnost úhrady rezervace náhradou. Musí být samozřejmě v rezervačním formuláři přihlášený.

booknow-nahrady-platba

merchantweb-nahrady-uhrada

Tip

Nezapomeňte, že do náhrad se dostane jen rezervace, která byla uhrazená.

Zpět na výpis
Zpět do hlavního menu