Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který dnešní standard splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Ochrana osobních údajů

Přeskočit k hlavnímu obsahu

Pays – nová platební metoda

Rozšířili jsme v Reservantu možnosti online placení o novou platební bránu Pays. Podívejte se, jak ji nastavit a proč se vyplatí.

výhodám platební brány Pays, kromě rychlého spuštění bez nutnosti technických znalostí, patří především nulové paušální poplatkynízké % poplatků za transakci, smlouva bez závazků a okamžitá funkčnost po napojení na Reservanto.

Jak na propojení

Pokud žádnou možnost online plateb zatím aktivní nemáte, stačí se přihlásit do administrace vašeho Reservanta a v části Nastavení přejít do sekce Finance a poté Online platby (odkaz zde).

Reservanto nastavení Pays

Zde zvolíte možnosti Chci využít vlastní účet Pays. Poté stačí zadat několik údajů.

Reservanto Nastavení

Ty najdete v administraci své platební brány Pays.

Pays lišta

Ihned po propojení budete mít online platby k dispozici. Vaši zákazíci si budou moci zvolit úhradu rezervace online a v posledním kroku rezervačního formuláře budou přesměrováni na platební bránu, kde provedou platbu.

Co dělat, pokud nemáte účet v Pays nebo využíváte jinou možnost online plateb?

Pokud svůj účet u Pays zatím nemáte, ale rádi byste jej využívali, stačí si jej založit zde. Funkční bude do druhého dne.

A pokud používáte v Reservantu jiné online platby, ale chtěli byste využívat vlastní účet u platební brány Paysozvěte se nám. Rádi vám se změnou pomůžeme.

Zpět na výpis
Zpět do hlavního menu