Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který dnešní standard splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Ochrana osobních údajů

Přeskočit k hlavnímu obsahu

Reservanto slaví 10 let!

Před 10 lety jsme se začali zabývat myšlenkou na vytvoření rezervačního systému. Původně to měly být 3-4 měsíce vývoje ve 3 lidech a pak už jen raketový růst. Bylo to nakonec trochu jinak, ale taky pěkná jízda.

Díky vám i po 10 letech výrazně rosteme. Za poslední rok jsme zpracovali tolik rezervací jako za všech předchozích 9 let!

Společně jsme zvládli i dva divoké roky lockdownů, kdy jste byli nuceni zavřít své provozy nebo je přesunout do „onlajnu“. Reservanto pomáhalo v nemocnicích a testovacích laboratořích na Covid, kde odbavilo více jak 1,5 milionu rezervací.

A co všechno si už díky nám zákazníci rezervovali? Např. prohlídku vinných sklepů, servis kola, přepravu lodí přes Slapy, molo u rybníka, masáž všeho možného, ale i relax s umělou pannou, posbírání psích exkrementů nebo let s prezidentem.

A jak to šlo chronologicky?

2012

3. ledna představil Petr Jarkovský na poradě skvělý nápad. Vytvoříme rezervační systém, který bude skutečně pomáhat jak podnikatelům s jejich podnikáním, tak zákazníkům s komfortním rezervováním služeb. Začal průzkum trhu a vytvořili jsme prototyp systému, na kterém jsme později postavili celé Reservanto.

Prototyp
Prototyp

V létě jsme už doladili grafickou podobu (logo jsme ještě neměli).

reservanto-microsite01
Dočasný web spuštěn

2013

Po dlouhých 14 měsících vývoje jsme konečně vypustili první veřejnou verzi. Za první den si vytvořilo účet 6 zákazníků.

twitter01

Přidali novinky jako SMS připomínky, web obchodníka, „volno“ v kalendáři, spustili podporu sportovišť a skupinových rezervací a také vyvinuli mobilní aplikaci.

Nejblizsi-udalosti Prehled-s-menu

2014

Spouštíme Online platby. Přidáváme podporu pro sauny, lezecké stěny a podobná zaměření.
Uzavřeli jsme také partnerství s mediální skupinou Economia, která využila naši technologii pro portál najisto.cz.
Zúčastnili jsme se veletrhu Beauty Expo a využili tak vhodnou chvíli na setkání se stávajícími i novými zákazníky.

beauty01 beauty02

V září jsme vypustili velké rozšíření části Zákazníci. Nově šlo zákazníkům přidávat štítky, poznámky, sledovat jejich historii a přidávat vlastní údaje.

Také jsme se rozhodli vývoj naší mobilní aplikace ukončit a nahradit ji mobilním webem. Vývoj nativní mobilní aplikace byl zbytečně drahý a aplikace nepřinášela zákazníkům žádné výhody oproti optimalizovanému webu.

Máme nové produktové video na hlavní stránce webu. Podílela se na něm i naše zákaznice Věra Pospíšilová, majitelka masážního studia ARELAX a mimochodem skvělá masérka!

2015

Naprogramovali jsme synchronizaci s Google KalendářemPermanentky a přidali záložku Statistiky.

Uzavřeli jsme nové partnerství s portálem Zlavomat.sk.

zlavomat

2016

Vytvořili jsme v rámci Reservanta docházkový systém pro školky a dětské skupiny.

Spustili jsme úzkou spolupráci se společností Alcon Pharmaceuticals Czech Republic.

2017

Vytvořili jsme pokladní systém POSKA a dali ho všem našim zákazníkům zdarma v rámci předplatného Reservanta.

Poska

Kompletně jsme přepsali kalendář, který nově začal podporovat drag&drop, pohled na více zdrojů najednou a mnohem lepší zobrazení méně častých situací. Přidali jsme náhradníkyvěrnostní program, účetní doklady nebo podmíněné zprávy.

2018

Připravili jsme Reservanto na GDPR. Spustili jsme také Dodatečné zdroje pro řešení složitějších scénářů rezervací (např. 3 terapeuti ve 2 ordinacích), vylepšili statistiky, umožnili úhradu rezervací v administraci, přidali funkci „Je mi to jedno“ pro automatický výběr zdroje.

2019

Vzájemně jsme propojili Reservanto a AffilBox, výrazně vylepšili práci s kurzy, vylepšili rezervační formulář, přidali možnost čerpání náhrad nebo třeba funkci Hodnocení od zákazníků.

Spustili jsme Affiliate program, kdy vás odměníme za doporučení Reservanta.

2020

Přidali jsme Složené rezervace, které umožňují vytvářet rezervace na více služeb najednou, podporu platební brány Pays a Hromadné odesílání SMS. Největší úsilí však připadlo na přizpůsobení systému pro laboratoře provádějící testy na Covid. Reservanto jsme současně napojili na ÚZIS i CRS (Centrální rezervační systém) a naučili ho vytvářet eŽádanky.

image
Rezervace testu na Covid

2021

Reservanto jsme propojili se ZOOM Videokonferencemi a podpořili tak činnosti, které se tou dobou daly provozovat alespoň po internetu. Když pandemie trochu polevila, rozšířili jsme systém o rezervace pro tenisové kurty, squash či bowling pomocí vyklikávání délky hry. Přidali jsme malý e-shop pro prodej Voucherů, inteligentní editor e-mailových a SMS šablon a prodej služeb navíc přes Doplňkové prodeje. Odbavení zákazníků jsme zjednodušili pomocí QR kódů a zavedli Hlídání uvolnění termínu.

image-1
Rezervace na tenisový kurt

2022

Letos jsme rozšířili možnost plateb o vlastní platební bránu Global Payments, propojili Reservanto s recepčním systémem Keyguru a integrovali platební terminál SaltPay. U provozovatele, který používá Reservanto, tak již pohodlně zaplatíte bezkontaktní kartou nebo mobilním zařízením.

image-5
Platba kartou u obchodníka

Kromě výše uvedených funkcí jsme také pomohli našim významným zákazníkům s individuálním rozšířením Reservanta i integrací do jejich podnikových systémů. Další velká změna přijde již velmi brzy.

Děkujeme, že jste s námi!

Zpět na výpis
Zpět do hlavního menu