Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který dnešní standard splňuje.

Aktualizovat

Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Ochrana osobních údajů

Přeskočit k hlavnímu obsahu

Upgradujeme Reservanto: Jaká vylepšení přinesl rok 2023?

Leden je měsícem bilancování. A ani v Reservanto nejsme výjimkou. Minulý rok byl totiž plný vylepšení, která jsme do našeho rezervačního systému implementovali. Rádi bychom se tak podělili o několik zásadních milníků a updatů, které se v průběhu roku 2023 odehrály.

Celý rok jsme pracovali především na zlepšení stávajících funkcí. Začali jsme mobilní verzí administrace, vylepšili jsme práci s kalendářem, zjednodušili jsme vyhledávání zákazníků, optimalizovali jsme podmíněné zprávy, exporty a výrazně tak rozšířili Reservanto.

Nový web běží od jara

Hned na začátku roku jsme se vrhli do velkých změn a během jara jsme spustili nový web reservanto.cz. Kromě nového designu webu jsme zjednodušili navigaci a na základě vašich dotazů jsme vytvořili nápovědu pro uživatele, kde najdete například návod, jak nastavit vlastní doménu při odesílání informačních e-mailů zákazníkům, a postup pro odbavení rezervací zákazníků pomocí QR kódu. Nechybí ani spousta dalších tipů, funkcí či inspirace, jak vylepšit svůj rezervační systém. Pečlivě jsme také sledovali novinky okolo GA4 a nastavili podporu napojení rezervačního formuláře na novou verzi Google Analytics.

Informace o zákaznících ještě rychleji

Online rezervace by měly být především efektivní. A to nejen pro potenciálního zákazníka, ale i pro poskytovatele služby, který ji skrze rezervační systém nabízí. Díky zobrazení štítků u jmen zákazníka hned víte, do jaké skupiny patří. Zákazníky můžete nově vyhledat také podle rodného čísla, pokud bylo zadáno, a k informacím o příchozích klientech se nově propisují i změny v termínech rezervací. 

Nezapomeňte ani na vylepšenou e-mailovou komunikaci. Ta nyní splňuje veškeré podmínky a bezpečnostní standardy e-mailových serverů, což znamená vyšší doručitelnost vámi zaslaných zpráv a současně výrazné zrychlení jejich zpracování u poskytovatelů jako Seznam.cz nebo Centrum.cz, ale i u dalších e-mailových serverů. Příjemci si tak mohou snadno ověřit, zda byl e-mail skutečně odeslán z Reservanta a nedošlo ke zneužití.

Vyzkoušejte si Reservanto

Mnoho updatů jsme zmínili, ale zdaleka to nepokrývá vše, co jsme na našem rezervačním systému a jeho správě za uplynulý rok udělali. Věříme však, že nejlepší zkušenost je ta vlastní. Reservanto pomáhá podnikatelům již více než 10 let a za tu dobu jsme se stali důvěryhodným partnerem pro tisíce uživatelů. Neváhejte si proto Reservanto vyzkoušet sami. 

Zpět na výpis
Zpět do hlavního menu